EnergieLive
verduurzaamt

Duurzaamheid – al dan niet verplicht door de overheid – wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Het Energiebesparingsteam (E-team) van EnergieLive weet de weg in het woud van regelgeving en mogelijkheden. Het E-team bestaat uit ervaren duurzaamheidsexperts. Als cliënt van EnergieLive kunt u kosteloos met alle vragen bij hen terecht.

Ons team
staat voor u klaar

Neem contact op

EnergieLive verduurzaamt

Wettelijke verplichtingen

De Energiebesparingsplicht, Informatieplicht, Label C-plicht, en de EED-plicht: regelgeving en controle vanuit de overheid worden steeds strenger. Daardoor loopt u steeds weer tegen nieuwe uitdagingen aan.

Als cliënt van EnergieLive kunt u steevast rekenen op de kennis en expertise van het E-team.

Wij kunnen u volledig ontzorgen door u het hele traject uit handen te nemen; van inspectie en het indienen van de rapportage, tot aan de daadwerkelijke implementatie van de erkende duurzaamheidsmaatregelen.

Lees meer Lees minder

Subsidies en financieringen

De overheid stimuleert de energietransitie met verschillende subsidies en financieringen. De mogelijkheden zijn groot, maar ook onoverzichtelijk.

Het E-team wijst ook hier de weg. Wij zetten alle mogelijkheden op een rij en helpen u bij iedere stap.

Lees meer Lees minder

Duurzame energie-installaties

Ledverlichting, zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen. Onze experts adviseren en begeleiden u, van het kiezen van een aanbieder tot en met de installatie.

Lees meer Lees minder

Verbruiksmonitoring

Een compleet en online inzicht in uw energieverbruik en -data. Hét vertrekpunt om te verduurzamen en te besparen. Toegankelijk voor al onze cliënten.

Automatisch gegenereerde heldere analyses en overzichtelijke rapportages dienen als basis voor gerichte besparingsadviezen. Wij ondersteunen u hierbij proactief en begeleiden u bij eventuele vervolgstappen.
Lees meer Lees minder

Energiescan

Een gesprek en schouwing op locatie door een expert van het E-team en de analyse van uw data uit de Monitoringsdienst, vormen samen de Energiescan.

Met de eindrapportage krijgt u een glashelder beeld van de mogelijkheden voor uw organisatie om te besparen.
Lees meer Lees minder
Organisaties die u voorgingen:

De voordelen van EnergieLive:

  • Maximaal besparen
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles perfect geregeld, van A tot Z

Neem contact met ons op