Op EnergieLive kunt u bouwen.

Van mkb tot multinational en van museum tot woningcorporatie: iedere organisatie kan rekenen op de allerbeste service. Als een van de oudste energie-adviseurs van Nederland begeleiden wij onze cliënten van A tot Z bij hun energiemanagement.

On-Nederlands goede service sinds 2006

EnergieLive bespaart, ontzorgt & verduurzaamt

Wij zijn opgericht in 2006 en daarmee een van de eerste ‘full service’ energie-adviesbureaus van Nederland. We zijn een van de belangrijkste spelers geworden door altijd te blijven focussen op 100% klanttevredenheid.

Voor onze cliënten zijn we hét aanspreekpunt voor alles wat met energie te maken heeft. We zorgen voor grote besparingen op de energiekosten en nemen u alle zorgen over uw energieportefeuille uit handen.

Daarnaast geven wij advies over het reduceren van verbruik en begeleiden wij u bij de wettelijke verplichtingen rondom verduurzaming.

Voor een duurzame wereld

De energiebranche wordt gelukkig steeds duurzamer. Toch vormt ons gezamenlijke energieverbruik nog een te grote belasting voor onze planeet. Daarom zijn we betrokken bij een aantal duurzame goede doelen. Zo doneren we per cliënt jaarlijks een substantieel bedrag aan The Rainforest Foundation, een stichting die zich inzet voor het behoud van het regenwoud en zijn bewoners.

Ook zijn wij begaan met mensen die het minder makkelijk hebben. EnergieLive steunt daarom de sympathieke stichting Shanti Bhavan met een jaarlijkse donatie. Deze organisatie geeft jonge kinderen in India een eerlijke kans op onderwijs en daarmee een weg uit de armoede.